Teklif İste
İ.K.

Hakkımızda

B.T.S. Trafo Bakım Elek. Müh. İnş. Mak. Lab. San. ve Tic. Ltd. Şti. 2001 yılında Türkiye’nin büyük sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’da trafo bakımı üzerine hizmet vermeye başlamıştır. 2008 yılında firmamız, sektörde transformatör yağı mobil rejenerasyon hizmetini de sunmaya başlamıştır. Transformatör yağı mobil rejenerasyon sistemi; atık durumdaki trafo yağlarını, uluslararası standart parametrelere uygun olacak şekilde geri kazandırarak uzun yıllar kullanılmak üzere hizmete sunmaktadır. B.T.S. Elektrik olarak bizim birincil önceliğimiz ve hedefimiz; ülkemizin sahip olduğu yer altı kaynaklarını verimli kullanmak ve çevre kirliliği ile mücadelenin önemini artırmaktır. Bu hedef doğrultusunda en yüksek teknolojilerle donatılmış sistemlerimiz ve uzman kadromuzla sektördeki tüm kurum, kuruluşlara çözüm ortağı olmaktayız. En doğru ve güvenilir yöntemlerle işletmelerinizin bakım maliyetini minimuma indirip bunun yanında yüksek verimliliğin sağlanmasını hizmetlerimizle sunmaktayız. Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için rejenerasyon tekniği en önem verdiğimiz teknolojidir. Yer altı kaynaklarını kontrolsüz tüketmeden ve çevre kirliliğine sebep olmadan rejenerasyon işlemini gerçekleştirmekteyiz. Rejenerasyon ile atık yağları rafine edip, baz yağ olarak ülkemize geri kazandırmaktayız. Böylece dışa olan bağımlılığımızı da azaltmaktayız. Ayrıca bahsi geçen atık yağları, taşınması sırasında oluşabilecek riskleri de yok etmek için mobilize olan sistemimizle yerinde rejenere etmekteyiz.

B.T.S. Elektrik Misyonumuz

Misyonumuz sektörümüzde; çözümleri ile profesyonel hizmet anlayışını benimsemiş; iş sağlığı ve güvenliği, çevre kirliliği ile mücadele yaklaşımıyla, çağımızın sunduğu tüm teknolojik gelişmelerle donatılmış ekipmanlarımızla ve uzman, tecrübeli kadromuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

B.T.S. Elektrik Vizyonumuz

Orta gerilim sistem ve makinelerinizin ihtiyaçlarına uygun mühendislik hizmetleri, müşteri menfaatlerini ve memnuniyetini koruyarak, iş sağlığı ve güvenliği, çevre önemini göz ardı etmeden doğru ve net çözümlerimizi sunmak, sektördeki profesyonelliğimizi ve güvenilirliğimizi sürdürmektir.

Geri Dönüşüm ve Bakış Açımız

Kullanılmış endüstriyel atık yağlar maalesef dünya da susuz-tehlikeli sıvı atık kategorisi içerisinde en büyük miktara sahiptirler. Ne yazık ki ülkemizde de bu durum pek farklı değildir. Türkiye'de "Geri dönüşüm" kavramı; atık duruma gelmiş "A" atığının tesislerde baz yağdan (yağın rafineriden ilk çıktığı hal) daha az değerli "B" ürününe dönüştürülerek üretime kazandırılması anlamına gelmektedir ya da bu yağlar bertaraf edilmeyi beklemektedirler. Bu kesinlikle geri dönüşüm değildir, ta ki bugüne kadar. TÜİK verilerine göre 2010 yılında, Türkiye %28,7 artışla 38,5 milyar $ değerinde mineral yağlar ve petrol ürünü yakıtlar ithal etmiştir. Girişimlerin 2009 yılında toprak ve yeraltı suyunu koruma harcamaları 20.360.414 TL olmuştur. Çevresel harcamalarının %51'i atık yönetimi, %26'sı atık su yönetimi, %13'ü dış ortam havasını ve iklimi koruma konularında gerçekleşmiştir. Firmamız alanında ki çalışmaları sürdürerek bu oranlarda gözle görülür bir değişimi hedeflemektedir.